Saltar al contenido

Productes ibèrics, embotits gourmet i formatges.

Sobre nosaltres

La xarcuteria Torrent és una botiga situada al Mercat de la Creu Alta de Sabadell, fundada l’any 1978 i amb una gran experiència en el sector de l’alimentació, on posem a disposició dels nostres clients, productes de màxima qualitat.

Avui, després de tres generacions i gairebé mig segle de tradició, seguim en actiu i amb més ganes que mai en oferir-vos els millors productes i el millor servei als nostres clients.

La nostra prioritat sempre són els nostres clients, tractant de millorar dia a dia, per oferir-los una experiència excepcional a l’alçada dels nostres productes.

A més, tenim grans professionals per atendre les seves necessitats, el qual ens permet oferir un gran servei i una selecció dels millors productes.

Gourmet Regional

Xarcuteria Torrent ofereix un gran assortiment en tota classe d’embotits de primeríssima qualitat, prioritzant la fabricació artesana per donar resposta a les noves tendències i demandes dels consumidors.

Destaquem per una gran feina de recerca de productes i productors arreu del país, amb una sola idea, la d’aconseguir una àmplia selecció de productes gastronòmics d’alta qualitat i exigint sempre els mètodes d’elaboració tradicional.

INGREDIENTS REGIONALS

PRODUCTES VEGÀNS

ALTA QUALITAT

GOURMET