Saltar al contenido

Productes ibèrics, embotits gourmet i formatges.

Denominació d'orígen

Els Aliments amb Denominació d’Origen estan regulats, controlats i protegits per una estricta normativa de la UE.

El segell que els distingeix garanteix el seu origen tradicional i geogràfic, la seva qualitat superior, i la màxima seguretat alimentària.

Els millors proveïdors, els millors embotits...

Els embotits ibèrics que oferim són productes de molta qualitat, ja que estan elaborats amb carn de la raça de porc ibèric, natural de la Península Ibèrica, amb un mínim de 50% de puresa. Les qualitats excepcionals de la carn d’aquests animals, criats en deveses segons la normativa, proporcionen peces d’embotit de primera categoria, que conserven el màxim sabor natural.

Embotits Mota és el guanyador del Premi Espiga Or al millor Pernil Ibèric DOP Devesa d’Extremadura que atorga Caixa Rural d’Extremadura
12/11/2020

El Premi Espiga Or al Pernil Ibèric amb Denominació d’Origen Protegida Devesa d’Extremadura ha recaigut en la indústria de Cabeza de la Vaca (Badajoz) “Embotidos Mota”, peça procedent de la ramaderia de        Juan Luis Medina Casquete.

El Premi Espiga d’Or del Pernil, organitzat per Caixa Rural d’Extremadura, està destinat a totes les indústries o marques comercials de pernils acollits a la DOP Devesa d’Extremadura per a “pernils qualificats de gla o acabats en montanera” amb un període mínim de curació de 22 mesos.